Θεραπείες για την χαλάρωση προσώπου - λαιμού από το Di Beauty

Η χαλάρωση προσώπου εμφανίζεται μεταξύ 30-35 ετών.

Τα πρώτα σημάδια είναι οι ρυτίδες που ξεκινούν από τις άκρες της μύτης ως την άκρη των χειλιών, στο πλάι των ματιών, ανάμεσα στα φρύδια, πάνω από το χείλος, όπως επίσης η χαλάρωση στον λαιμό και τα μάγουλα.

 

Ειδικότερα η περιοχή του λαιμού μπορεί να προσδίδει την ηλικία των γυναικών από τις λεπτές ρυτίδες, και την χαλάρωση του δέρματος, κατά την κίνηση κατάποσης. 

 

Στην Di Beauty αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα αυτά με σύγχρονες , ασφαλείς , άνετες στην αίσθηση και αποτελεσματικές θεραπείες , όπως :

 

  • Συσφικτικές θερα­πείες και μεσοθεραπεία για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη νεο-αγγειογέννηση, την νέο-κολλαγονογέννηση, την ενεργοποίηση των δερματικών ιστών, την αύξηση της σφριγηλότητας και της ενυδάτωσης

 

  • Yαλουρονικό οξύ

 

  • Botox

 

  • Ραδιοσυχνότητες RF οι οποίες δρουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος χρησιμοποιώντας τη θερμική τους δράση για την ενεργοποίηση των μηχανισμών ανάπλασης. Έτσι επιτυγχάνεται η άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας αλλά και σημαντική βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος ώστε το δέρμα να είναι πιο σφριγηλό και πιο λείο.

 

  • Lifting με νήματα PDO που είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και του σώματος χωρίς επέμβαση και με μεγάλη αποτελεσματικότητα όπως γύρω από τα μάτια, στις ρινοπαρειακές αύλακες και στις γωνίες του στόματος.  Τα νήματα PDO δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

 

  • Φωτοανάπλαση IPL που βελτιώνει την αρχιτεκτονική δομή του δέρματος, αναδομεί τους βαθύτερους ιστούς και αναδιοργανώνει το κυτταρικό περιβάλλον.

Ωράριο Κέντρων : 

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή     

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 16:00

κλειστά      

Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Προσώπου &

Σώματος

  

1. Ευτυχίδου 47, Παγκράτι 

2. Λ.Κηφισίας  38, Αμπελόκηποι

τηλ. 211 8500 800

email : info@dibeauty.gr

web : www.dibeauty.gr

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και κλείστε το ραντεβού σας, 

ή 

ρωτήστε μας για την θεραπεία 

που σας ενδιαφέρει:

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στο Παγκράτι, παρέχουμε Δωρεάν θέση στάθμευσης

σε συνεργασία με το Parking του Εμπορικού Κέντρου Millenium.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 8500 800.

©  2020  Di Beauty face & body  VI  Medical Web Design - MS