Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας υδρόφιλος πολυσακχαρίτης ο οποίος αποτελεί φυσικό  συστατικό της  θεμέλιας ουσίας του δέρματος.
Το υαλουρονικό οξύ απορροφά την υγρασία και κρατά το δέρμα καλά ενυδατωμένο. Με την πάροδο της ηλικίας τα φυσικά επίπεδα του υαλουρονικού οξέως μειώνονται και το  δέρμα γίνεται γίνεται ξηρό ενώ το πρόσωπό χάνει  τον  όγκο  του  και  εμφανίζονται ρυτίδες  και   χαλάρωση.
Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος έρχονται να αναπληρώσουν το χαμένο υαλουρονικό οξύ γεμίζοντας τις ρυτίδες, αποκαθιστώντας  τον χαμένο όγκο  και επαναπροσδιορίζοντας τις περιοχές όπως τα χείλη και το περίγραμμα του προσώπου
.
Το υαλουρονικό επειδή είναι ένα υδρόφιλο συστατικό το οποίο μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού μέχρι και 1000 φορές μεγαλύτερη  από το βάρος του  επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο την ενυδάτωση  των ιστών.
Παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ καταφέρνει να δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται  από ενδογενείς  παράγοντες όπως  το  στρες  αλλά και  εξωγενείς όπως το κάπνισμα.
Μετά την έγχυση τα μικρο-σωματίδια του ζελέ του υαλουρονικού οξέος απορροφούνται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό.  Τελικά το ζελέ διασπάται πλήρως και απορροφάται χωρίς να αφήσει κατάλοιπα παρά μόνο τα ευεργετικά αποτελέσματα  του κολλαγόνου και της ελαστίνης  που παρήχθησαν.

Το υαλουρονικό οξυ εγχύεται ενδοδερμικά γεμίζοντας ρυτίδες και πτυχώσεις αλλά και σε βαθύτερα στρώματα αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο και αποκαθιστώντας το περίγραμμα και τις καμπύλες του προσώπου.
Συγκεκριμένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

 • Στις ρινοπαρειακές αύλακες

 • Στις ρυτίδες του καπνιστή 

 • Στις γωνίες του στόματος(γραμμές μαριονέτας)

 • Στο μέτωπο και το μεσόφρυο για τις υπολειπόμενες στατικές ρυτίδες μετά την χρήση του BOTOX   

 • Στα ζυγωματικά και στους κροτάφους για όγκο  

 • Στα χείλη για όγκο και βελτίωση του περιγράμματος

 • Για την βελτίωση της  περιοχής κάτω από το κάτω βλέφαρο


Επιπλέον το υαλουρονικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος ενέσιμης ρινοπλαστικής για την βελτίωση του σχήματος της μύτης.


Η ιατρική εξέλιξη έχει δημιουργήσει τελευταία ειδικά ενέσιμα υαλουρονικά σώματος, για την αύξηση του όγκου των μαστών και των γλουτών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο ιατρός θα λάβει το ιατρικό ιστορικό σας και βασιζόμενος στις ανάγκες και το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα θα αποφασιστούν τα σημεία έγχυσης και το πλάνο θεραπείας. Η επέμβαση γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί λίγα λεπτά.

Ο ιατρός εκτελεί μια σειρά ενέσεων στις περιοχές που έχουν αποφασιστεί.  Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη καθώς προηγείται η αναισθητοποίηση του δέρματος με την χρήση αναισθητικής κρέμας EMLA.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσα ορατό.
Ενδεχομένως, να χρειαστούν πάνω από μία συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή επέμβασης, τον τύπο δέρματος και την τεχνική έγχυσης και το μπορεί να διαρκέσει από 6-12 μήνες ενώ στα χείλη διαρκεί συνήθως 6 μήνες.

Το 8 Point Lift, γνωστό και ως Υγρό Lifting είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του προσώπου, αποκατάστασης του περιγράμματος και εξάλειψης των ρυτίδων.


Η θεραπεία περιλαμβάνει την χρήση Υαλουρονικού οξέος σε 8 διαφορετικά σημεία και μπορεί να συνδυαστεί με Botox για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου:

 • Ασφαλής μέθοδος χωρίς επιπλοκές

 • Μηδαμινός κίνδυνος αλλεργίας

 • Επιτρέπει στο πρόσωπο να διατηρήσει τη φυσική του έκφραση

 • Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος

Γυρίστε το χρόνο δεκαετίες πίσω και ξαναβρείτε την λάμψη και την νεανικότητα σας με τις θεραπείες Υαλουρονικού Οξέος στο Di Beauty !

Ωράριο Κέντρων : 

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή     

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 16:00

κλειστά      

Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Προσώπου &

Σώματος

  

1. Ευτυχίδου 47, Παγκράτι 

2. Λ.Κηφισίας  38, Αμπελόκηποι

τηλ. 211 8500 800

email : info@dibeauty.gr

web : www.dibeauty.gr

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και κλείστε το ραντεβού σας, 

ή 

ρωτήστε μας για την θεραπεία 

που σας ενδιαφέρει:

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στο Παγκράτι, παρέχουμε Δωρεάν θέση στάθμευσης

σε συνεργασία με το Parking του Εμπορικού Κέντρου Millenium.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 8500 800.

©  2020  Di Beauty face & body  VI  Medical Web Design - MS