Το  Easy Lifting με νήματα PDO είναι μια επαναστατική μη  χειρουργική μέθοδος αντιμετώπισης  της  χαλάρωσης και ανόρθωσης του δέρματος. Τα αναπλαστικά νήματα PDO μέσω της βιοδιέγερσης βελτιώνουν θεαματικά την ποιότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
Πώς δρά ?
Τα νέας γενιάς νήματα αποτελούνται από 100%  υψηλής ποιότητας βιο-διασπώμενο και απορροφήσιμο υλικό. 
Κατόπιν της εισαγωγής τους, μέσα σε  120-180 ημέρες, τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό διεγείροντας την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης γύρω τους.
Η ανόρθωση δεν  πραγματοποιείται μηχανικά  μέσω του "τραβήγματος" του δέρματος αλλά κυρίως μέσω της διεργασίας της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης.
Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες παράγοντας νέο κολλαγόνο εσωτερικά, προλαμβάνοντας έτσι τη χαλάρωση και αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα.

Εφαρμόζονται για  σύσφιγξη  και  ανόρθωση στο πρόσωπο και  τον λαιμό, κυρίως για  την βελτίωση  του οβάλ  του   προσώπου, στις ρινοπαρειακές περιοχές, στο  “πόδι της χήνας” , στο  πηγούνι, στις παρειές, στο  μέτωπο  και  στο  μεσόφρυο.


Η  εφαρμογή τους έχει  μεγάλη επιτυχία και στο σώμα  όπως στους βραχίονες, στο ντεκολτέ, στην  κοιλιά, στους  μηρούς  και στους γλουτούς για την αντιμετώπιση της  χαλάρωσης  αλλά και  της κυτταρίτιδας.


Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής, εφόσον γίνεται από τον δερματολόγο κο Παπαποστόλου και αποτελεί την απόλυτη εναλλακτική για όσες ενδιαφερόμενες δεν θέλουν να προχωρήσουν σε επεμβατικό lifting.

Η εφαρμογή συστήνεται κυρίως σε άτομα άνω  των 30  ετών των  οποίων το δέρμα παρουσιάζει χαλάρωση και χρειάζεται στήριξη.
Επίσης είναι πολύ καλή εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Πόσο διαρκεί ?
Η θεραπεία γίνεται στον χώρο  του ιατρείου και  διαρκεί 30 - 40 λεπτά.
 

Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά αμέσως μετά την τοποθέτηση των νημάτων και βελτιώνονται σε σημαντικό βαθμό κατά τις επόμενες 2-3 εβδομάδες ενώ το μέγιστο αποτέλεσμα παρατηρείται στους 3 μήνες.
 

Καταπολεμήστε τη χαλάρωση σε λαιμό και ντεκολτέ με Τεχνολογία Easy Lifting με Νήματα PDO, στο Di Beauty !

Ωράριο Κέντρων : 

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή     

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 16:00

κλειστά      

Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Προσώπου &

Σώματος

  

1. Ευτυχίδου 47, Παγκράτι 

2. Λ.Κηφισίας  38, Αμπελόκηποι

τηλ. 211 8500 800

email : info@dibeauty.gr

web : www.dibeauty.gr

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και κλείστε το ραντεβού σας, 

ή 

ρωτήστε μας για την θεραπεία 

που σας ενδιαφέρει:

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στο Παγκράτι, παρέχουμε Δωρεάν θέση στάθμευσης

σε συνεργασία με το Parking του Εμπορικού Κέντρου Millenium.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 8500 800.

©  2020  Di Beauty face & body  VI  Medical Web Design - MS